ŠKODA Ejby

Vi sponserer Milan Dratva

21- årige professionelle badmintonspiller Milan Dratva fra Slovakiet er medlem af Middelfart Badminton Klub, hvor han spiller på MBK´s 3. divisions hold, samtidig med at han er træner for klubbens mest talentfulde børn i alderen fra 11-17 år. Milan bor i Odense og træner dagligt på Badminton Academy i Odense under ledelse af Toptræner Lennart Engler, som bl.a. også har trænet Viktor Axelsen 

Da Milan kom til Danmark lå han rangeret som nummer 221 i verden i Herresingle og nu 8 måneder senere er han avanceret til en placering som 169. Milan blev for første gang nogen sinde Slovakisk Mester i både Herresingle og Mixdouble i år, hvormed man også kan se hans fremskridt. 

Milan rejser hele verden rundt og spiller individuelle turneringer, og repræsenterer naturligvis også det Slovakiske landshold, hvor han for kort tid siden vendte hjem fra EM for hold (hvor Danmark i øvrigt vandt) i Kazan Rusland. Og om kort tid til han til Østen og spille Thomas Cup, som er verdensmesterskabet for herrelandshold. 

Igennem det seneste år har han bla. Spillet turneringer på Jamaica, USA, Polen, Slovakiet, Ungarn, Thailand, Brasilien, Marokko, Finland, Island, Østrig, Spanien m.fl.