ŠKODA Ejby

ŠKODA Assistentsystemer - en mere behagelig køretur

En moderne ŠKODA kan udstyres med et væld af højteknologiske assistentsystemer, der gør din hverdag i trafikken både mere sikker og komfortabel.

Nedenfor kan du se eksempler på fem højteknologiske løsninger, som bringer dig både sikkert og mere behageligt gennem trafikken.


Dynamisk fartpilot

Dynamisk fartpilot gør dine køreture sikre og komfortable. Ved hjælp af sensorer bevares afstanden til den forankørende bil automatisk. Hvis der kører et langsommere køretøj i din bane, justerer bilen sin hastighed uden, at du skal bruge bremsen. Derefter går bilen automatisk tilbage til din indstillede hastighed uden, at du skal accelerere.

 


Sideassistent

Du vil ikke længere misse de blinde vinkler takket være Side Assistent. To sensorer i den bageste kofanger overvåger kontinuerligt den "blinde vinkel" op til 70 meter bag dit køretøj. Hvis et andet køretøj kommer ind i dette område, så lyser en advarselslampe i sidespejlet.
Vejbaneassistent

Med Vejbane Assistent bliver du holdt på sporet, selv når du er distraheret. Det forreste kamera genkender din bane og holder dig på sporet med selvstyrende bevægelser.Frontassistent

Med Front Assistent kan bilen stoppe helt af sig selv, når der køres op til 30 km/t. Selv ved motorvejshastigheder bruger systemet sensorer og registrerer en hindring, advarer dig med et akustisk signal, før du bremser.Fjernlysassistent

At se og blive set i mørke er let takket være Fjernlys Assistent med automatisk nedblænding. Det bruger et multifunktionskamera til at registrere modkørende biler og skifter automatisk fra langt lys til almindeligt kørelys og tilbage igen.

 

Kontakt os for mere information