ŠKODA Ejby

Grundig forberedelse er nøglen til en herlig vinterferie

Kører du på fire hjul, når du skal stå på to brædder? Så er der lige et par ting, som du bør tjekke, inden du pakker din ŠKODA og drager nord- eller sydpå.

Skiferien står for døren for mange danskere. Og spørgsmålene kan være mange mens bilen pakkes og der gøres klar til et af årets højdepunkter: Hvilke papirer skal du huske at medbringe? Hvordan forbereder du bilen bedst muligt til en krævende langtur? Og hvordan pakker du den optimalt? Grundig forberedelse er nøglen til en herlig vinterferie med familien, vennerne og bilen. 

På ŠKODAs hjemmeside finder du en artikel, som giver en række gode råd til, hvordan du får en sikker og behagelig oplevelse, hvis du skal på kør selv-ferie i vinter. Desuden har FDM en kø-prognose online, så du kan manøvrere udenom de værste trafikpropper undervejs.

Vejhjælp, hvis det utænkelige skulle ske

Skulle det utænkelige ske, at din ŠKODA ikke vil køre videre, så ring til ŠKODA på telefon 70 20 70 78. Vi er klar til at finde en løsning. Og vi nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer vi også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte ferien, selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager vi os selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for ŠKODA Vejhjælp er, at dit seneste service er sket hos en autoriseret ŠKODA Servicepartner.

Vi ønsker dig en god og sikker vinterferie.

 

Læs hele artiklen på ŠKODA.dk

Se FDMs kø-prognose              

Læs alt om ŠKODA Vejhjælp