Škoda Ejby

Den nye Fabia bliver "Car of the Year 2015"

Den britiske bilguide "What Car?" har netop kåret den nye Fabia til Car of the Year 2015.

Vi kunne næsten ikke blive mere motiverede her i forretningen inden vores premiere på den nye Fabia i weekenden den 17. og 18. januar. Men nu er armene endnu højere oppe! 

ŠKODA Fabia vandt nemlig i aftes autobranchens mest prestigefyldte pris i Storbritannien: Car of the Year 2015, som gennemføres af den britiske bilguide What Car?. Fabia, der også vandt i kategorien ”små biler”, løb med den samlede pris - nøjagtigt 15 år efter at den tog samme pokal tilbage i 2000.

What Car?’s pris er en af de mest anerkendte priser indenfor bilbranchen. Prisen gives i 16 forskellige kategorier, men det er kun det bedste af det bedste, der kan vinde den samlede Car of the Year-pris. Og i går blev denne ære altså tildelt den nye ŠKODA Fabia.

Den vindende Fabia 1.2 TSI 90 SE slog alle 25 benhårde konkurrenter, der var shortlistet. Se alle vinderne her.

What Car?'s dommerpanel roste blandt andet Fabias turboladede 1,2-liters benzinmotor, som kombinerer kraftfuld med fleksibel ydeevne og en imponerende effektivitet og brændstoføkonomi.

Vi er klar - så kig ind til en prøvetur

Priserne starter ved kr. 129.000,-, så vi forventer en betydelig interesse for den nye Fabia, når vi åbner dørene til premieren lørdag den 17. januar kl. 11. Kig ind - så får vi arrangeret en uforpligtende prøvetur til dig og familien.