Škoda Ejby

Gode råd hvis din ŠKODA siger stop i vinterkulden

Selvom ŠKODA forbindes med kvalitet og driftssikkerhed, kan der opstå ekstraordinære situationer om vinteren, hvor du har brug for hjælp.

Her på værkstedet gør vi selvfølgelig alt, hvad vi kan for at din bil skal være klar til kulde, sjap, is og salt. Skulle det utænkelige alligevel ske, at din ŠKODA ikke vil køre videre, så ring til ŠKODA Vejhjælp på telefon 70 20 70 78. Her er de klar til at finde en løsning. De nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer de også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte med dine planer, selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager de sig selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for ŠKODA Vejhjælp er, at dit seneste service er sket hos en autoriseret ŠKODA Servicepartner.

Læs alt om ŠKODA Vejhjælp

Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer hvem der får din ŠKODA i topform igen

Selvom dit forsikringsselskab foreslår et uautoriseret værksted til at udbedre en skade, har du stadig mulighed for at forlange, at du vil have specialuddannede ŠKODAteknikere på banen. Udover deres specialværktøj, som er skræddersyet til din ŠKODA, er du også sikker på, at der kun bruges korrekte reservedele og at fabrikkens forskrifter følges under hele reparationen. På den måde bevares bilens køreegenskaber, fabriksgaranti og sikkerhed.

Valget af værksted er altid dit. 

Hav vores folder klar i handskerummet

Folderen, som du kan downloade ved at klikke på billedet, er praktisk at have ved hånden, hvis du bliver udsat for en skade. Vi anbefaler at du allerede nu printer folderen ud og lægger den i handskerummet. Den vil hjælpe dig i en situation, hvor det ellers er nemt at miste overblikket.

Få flere gode råd af vores medarbejdere


4b224ec3-d5ee-45b8-babc-003077f7c1a3_636198235642474746.jpg