ŠKODA Ejby

Post Danmark Rundt er lige på trapperne

Intensiteten, farten, spændingen. Der er mere af det hele, når du oplever et ægte professionelt cykelløb med jeres egne øjne, end når du ser det fra sofaen.

Kun fra siden af vejen får du den fulde oplevelse, og når du først prøvet det, bliver cykelløb på tv aldrig det samme igen.

Rytterne træder i pedalerne for at gennemføre løbet på så kort tid som muligt. Men som tilskuere skal du gå efter at have masser af tid. Vejene er ikke lavet til tilskuere eller cykelløb, og et løb er per definition et logistisk mareridt med afspærrede veje, kluntede parkeringer og generelt trafikalt kaos. Desuden kan du ikke regne med din GPS-navigation, for din rute kan være skåret midt over af cykelruten. Derfor – kom afsted i god tid, og forkæl hele familien med en god madkurv hjemmefra.

Nye Veje giver dig detaljerne

ŠKODA sponserer igen i år løbet, og ŠKODAs hjemmeside/blog giver dig netop nu en masse detaljer om løbet, de forskellige etaper samt tips og tricks til, hvordan du finder det helt rigtige sted at stå, når du skal se feltet passere.

 

Læs mere i Nye Veje