Škoda Ejby

Simply Clever-detaljer i den nye Superb

Den nye Superb er spækket med smarte detaljer, som enten er standard, eller kan vælges som ekstraudstyr.

Komfort og gennemtænkte features er i fokus i ŠKODAs stolte flagskib Superb. Udover masser af plads og assistentsystemer, der gør din kørsel endnu mere sikker, er bilen som standard forsynet med fikse detaljer og innovativ nytænkning. Og du kan vælge endnu mere til som ekstraudstyr. Alt sammen gør selv de længste ture til en ren fornøjelse. Fx "indbyggede" paraplyer i fordørene, isskraber i benzindækslet, eller håndfri åbning af bagagerumsklappen. Eksempler på små og store finesser, der bringer ŠKODA helt i front. Vi kalder det Simply Clever.

Se filmene - og bliv inspireret til en prøvetur

Med det sædvanlige glimt i øjet har ŠKODA produceret en række film, der ved hjælp af symbolik og humor, illustrerer ovennævnte og mange flere finesser, som vi er sikre på både vil overraske dig og gøre dig til en glad Superb-ejer. Se et eksempel her

Du kan se filmene nederst på ŠKODAs særlige komfort-side om Superb. Her kan du desuden læse endnu mere om detaljerne i vores næste og største nyhed.

Føler du dig inspireret eller måske ligefrem fristet, er vi klar til at give dig en uforpligtende prøvetur en af de nærmeste dage.